Säljare inom digital marknadsföring

Vi söker vass säljare inom digital marknadsföring (fast+rörlig lön)

Digitalisering är framtiden! 

Searchminds Group AB är ett modernt företag som hjälper sina kunder att skapa en digital framgång. 

Vi specialiserar oss på digital marknadsföring, de tjänster vi säljer har våra kunder behov av. Vi hjälper bl.a. företag att synas på Google, ökar kundtrafiken till deras webbsida, och gör kundens marknadsföring lönsam.

I takt med att att Searchminds växer och flyttat in i nytt större kontor mitt i stan är vi nu redo att satsa på fler duktiga säljare som vill ta sin karriär till nya höjder. 

Vårt team har specialistkompetens inom särskilda områden som gjort att vi blivit marknadsledande inom just de tjänster vi erbjuder våra kunder. Detta sätter dig som säljare i en bra position att kunna erbjuda bra kvalité och unik kompetens.

Vem passar jobbet för?

Jobbet passar dig som är en driven person, som klarar av ett högt tempo, full fokus på arbetet och som gillar att bli belönad för bra prestationer. Jobbet passar dig som vill lära sig mycket, utvecklas som säljare och triggas av att bli bra belönad för god prestation. 

Vi anser att du som säljare ska ha högsta möjliga lön i förhållande till det du säljer för, därför har vi en utav Sveriges högsta provisionsmodeller för säljare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har höga ambitioner och stark drivkraft, kan anpassa dig till olika situationer och människor, är professionell och bra på att ta eget ansvar. Viktigt är att du är resultatinriktad, positiv och förtroendeingivande. 

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning med goda resultat. Har du tidigare arbetat inom b2b eller försäljning via telefon är detta också ett plus. 

Din uppgift som säljare är enbart att få in kunden, vårt team av sköter arbetet, medan du får provisionen för all försäljning du gör. Vi har heller inget lönetak, vilket innebär att det egentligen inte finns några begränsningar för hur mycket lön din försäljning ger dig. 

Är du redo att prestera på topp, utveckla dig som säljare och tjäna pengar på riktigt?

Om oss

Searchminds är ett digitalt marknadsföring företag som främst arbetar med sökmotoroptimering och webbutveckling. 

Vi hjälper kunder att planera, genomföra och bygga ut och utveckla deras internetmarknadsföring. Vi tror på ett nära samarbete med ett ömsesidigt engagemang. Vi har ett gemensamt mål att uppnå där ert resultat styr vår framgång.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som SEO-specialist, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Ansök genom att fylla i formuläret nedan! Intervjuer sker löpande. Vi anställer när vi hittar rätt person.

Skicka in din ansökan

Södra Långgatan 48

392 31 Kalmar

info@searchminds.se

+46 480 - 70 80 20

info@searchminds.se

+46 480 - 70 80 20